Pinterest groepsbord ‘zelf gestikt’

Je kent het wel: een druilerige dag, een kopje thee, een uitpuilende stoffenkast maar geen inspiratie om achter de naaimachine te kruipen. Het eerste dat ik dan moet onderdrukken is de goesting om in de auto te springen of online op zoek te gaan naar nieuwe stoffen. Wat eigenlijk het eerste probleem verschuift: geen inspiratie.

Een oplossing (en een pak beter voor de portefeuille) is Pinterest. Je kunt het je niet zo gek bedenken of er bestaat wel een bord van. Honderden en honderden ideetjes over je droom-moestuin, je droom-kapsel, je droom-huwelijk, je droom-wat-een-lekker-eten-kan-ik-mijn-voeten-onder-tafel-schuiven-aub maar ook je droom-garderobe!

Daar zijn we in geïnteresseerd natuurlijk!
Wat te doen met al die stofjes in je stoffenkast die schreeuwen om verwerkt te worden? Ik sla gelijk aan het pinnen en vul mijn borden rijkelijk aan. Ideale kleedje gevonden: check! Doorklikken en zien dat het verkocht wordt aan de andere kant van de wereld,2 seizoenen terug of erger: nog maar net van de catwalk aan een astronomische prijs. *zucht

Dus ik had het idee: waarom niet een bord starten waarop enkel ‘zelf gestikte’ kleding gepint wordt en men verwijst naar het patroon of de stof? Een groepsbord waarbij we proberen de Belgische en Nederlandse naaisters en naaibloggers samen te brengen en elkaar wat ‘aan te steken’ met het naaivirus.

Een weekje later heeft het bord ‘zelf gestikt!’ al een mooie mengeling van naaisters,bloggers en een pak inspirerende pins!

Zin om mee te pinnen? Stuur een mail en we voegen je toe!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image